VISOKE UVRSTITVE INTERNETNE STRANI V SPLETNIH  ISKALNIKIH

Ali se optimizacija strani izplača?

Vaše potencialne stranke vas iščejo že danes! Večji del uspeha spletne strani je odvisen od uvrstitev spletnih iskalnikih.

Internet je postal glavni vir informacij o storitvah in izdelkih. Visoka uvrstitev v iskalnikih pomeni, da boste v seznamu zadetkov med prvimi ponudniki.

Če vas ni v iskalnikih, vas ni na internetu!

Vaše potencialne stranke vas iščejo že danes! Si predstavljate, da v vaši dejavnosti več kot 1.000 uporabnikov vsak mesec išče storitve ali izdelke, ki jih ponuja tudi vaše podjetje. Vas pa ne najdejo na internetu. Si predstavljate to veliko količino strank, ki gre mimi vas direktno h konkurenci.

 

Večina obiskovalcev pregleda le prvo stran z zadetki

Že dalj časa je znano, da večina obiskovalcev (več kot 80 %) v spletnih iskalnikih pregleda le prvo stran z zadetki. Lahko si mislite, kaj pomeni to za obisk spletnih strani, ki so med prvimi desetimi zadetki. Te spletne strani poberejo večino obiska v svoji panogi. 

 

Iskalniki vam pripeljejo potencialne stranke

Optimizacija spletnih strani pripelje na vašo stran kvalitetne obiskovalce - tiste, ki se zanimajo za vaše produkte. To so najkvalitetnejši obiskovalci, ki si jih lahko želite. Ti obiskovalci pridejo na spletno stran na lastno željo. Zaradi tega spletno stran veliko bolj raziščejo (število ogledov podstrani je mnogo večje) in si tudi vzamejo precej več časa za pridobivanje informacij, kot naključni obiskovalci.

 

Ali se oglaševanje Adwords izplača?

Optimizacija spletne strani je veliko cenejša, kot na primer oglaševanje po ključnih besedah v Googlu (Adwords). Pri takem oglaševanju plačujete vsak klik obiskovalca, medtem ko ste pri optimizaciji spletne strani brez skrbi. Več klikov namreč ne pomeni večjega stroška, saj za storitev plačujete mesečni pavšal.

Spletna stran za center zdravja in lepote Fiziz - večino svojih strank pridobijo preko spletne strani.

 

Brezplačno oblikovanje logotipa

V ceni je vključeno tudi oblikovanje logotipa.

Oblikovanje logotipa

 

Optimizacija spletnih strani

Zavihtite se med prve zadetke v spletnih iskalnikih!

Optimizacija spletnih strani

 

 
 

Referenčni projekti

Oglejte si zbirko naših internetnih projektov.

Referenčni projekti